Ομιλία Δώνη στους παίκτες και σέντρα στο Κύπελλο

Ομιλία Δώνη στους παίκτες και σέντρα στο Κύπελλο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς μαστίγιο αλλά με πολύ… καρότο ήταν η ομιλία του Γιώργου Δώνη στους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το βαρύ κλίμα μετά την ήττα από τη Λάρισα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα νίκη στο ΟΑΚΑ, παραμένει χαμηλά βαθμολογικά και ο προπονητής του έκρινε ότι πρέπει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πρώτο μέλημά μας από πέρυσι ήταν να επέλθει κανονικότητα στις πληρωμές του προσωπικού. Βάλατε πλάτη και σας ευχαριστούμε όλους. Σε ένα προπονητικό κέντρο χρειάζονται όλοι και ο ένας επηρεάζει τον άλλο. Τώρα λύθηκε το πρόβλημα και οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά, όπως τελευταία. Θέλω απ’ όλους καλύτερη διάθεση και ενέργεια ώστε να συμβάλετε στη δύσκολη προσπάθεια. Είναι πρότζεκτ με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γι’ αυτό και έχει ορίζοντα τριετίας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Πέρυσι πετύχαμε αρκετά και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Εφέτος είναι μια αρκετά δύσκολη σεζόν αλλά όλοι μας, ατομικά και ομαδικά, πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο. Οταν περάσει ο καιρός, ο σύλλογος θα έχει βγει κερδισμένος απ’ αυτή τη διαδικασία».

Το επόμενο εμπόδιο δεν είναι πολύ υψηλό αλλά κρύβει τις γνωστές παγίδες του Κυπέλλου: η Παναχαϊκή υποδέχεται απόψε (19.30) τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα και παρότι υπάρχει ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Δώνης θέλει να πορευθεί με ασφάλεια, γι’ αυτό και άφησε εκτός αποστολής λιγότερους βασικούς απ’ όσους άφηνε πέρυσι σε αντίστοιχα παιχνίδια. Πέρα από τους Ζαχίντ και… Μπεκ που έχουν προβλήματα τραυματισμών, εκτός 20άδας έμειναν και οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Καμπετσής, ενώ έπειτα από καιρό συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μαυρομάτης, Σέχου, Ζαγαρίτης.

Οι «πράσινοι» θα έχουν απόψε και σε όλα τα παιχνίδια τους στο Κύπελλο μια επετειακή εμφάνιση βασισμένη στη φανέλα της περιόδου 1993-94 όταν είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Την παρουσίασε χθες ο Σαραβάκος και τη σχεδίασε όπως τότε η Kappa, με χοντρές πράσινες και άσπρες κάθετες ρίγες. Θα διατίθεται στο νέο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια (η μπουτίκ στη Λεωφόρο δεν υφίσταται πια), όπως και στο www.paofc.gr έναντι 49,90 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή