Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δεκαετία του ’70 έβαλε την υπογραφή του στην παραγωγή σπουδαίων ταινιών της Paramount Pictures, όπως τα κλασικά πλέον φιλμ «The Godfather», «Chinatown», «The Great Gatsby». Ο Ρόμπερτ Εβανς (φωτ.), ο σπουδαίος παραγωγός του Χόλιγουντ που πέθανε προχθές σε ηλικία 89 ετών, έζησε μια ζωή κινηματογραφική και ο ίδιος, κάνοντας επτά γάμους, μεταξύ άλλων με τις ηθοποιούς Αλι ΜακΓκρόου και Κάθριν Οξενμπεργκ, διοργανώνοντας τρελά πάρτι στα οποία σύχναζαν ο Αλ Πατσίνο, ο Τζακ Νίκολσον, ο Ντάστιν Χόφμαν, αλλά και προσπαθώντας για χρόνια να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη. Εξομολογήθηκε τα πάθη του στην αυτοβιογραφία του «The Kid Stays in the Picture», που το 2002 έγινε ντοκιμαντέρ.

(…) αποχωρούν από την τριλογία του «Star Wars» oι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Nτ. Μπ. Γουάις. Η πολυετής συμφωνία που έχουν υπογράψει με το Netflix και οι υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει τους ανάγκασαν να σπάσουν το συμβόλαιό τους με την Disney και τη LucasFilm. Είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν το σενάριο και τη συμπαραγωγή των ταινιών «Star Wars» για το 2022, το 2024 και το 2026.

(…) Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο απέρριψε τις αιτιάσεις των στιχουργών και απάλλαξε την Τέιλορ Σουίφτ, αλλά η υπόθεση απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα. Η σταρ της ποπ μουσικής σκηνής επιστρέφει στο δικαστήριο για να αντικρούσει την κατηγορία ότι έκλεψε τους στίχους από το τραγούδι «Players gon’ play» του γυναικείου γκρουπ 3LW και τους χρησιμοποίησε στο δικό της με τίτλο «Shake it off». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή