Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εφημερίδα από την Αμερικανική Δύση» που  περιλαμβάνει 9 φωτογραφίες του Αντώνη Θεοδωρίδη από τη φωτογραφική του περιπλάνηση στις δυτικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ομότιτλο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγρα. Βιβλιοπωλείο ΜΙΕΤ, Αμερικής 13. Εως 14/12.

– Η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται με την κιθάρα της στο Ιδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, τραγουδώντας ελληνικά και ξένα κομμάτια σε «χρόνο Ενεστώτα». Στις 8.30 μ.μ. Ερατοσθένους 13.

– Η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται στη σκηνή του «Πειραιώς 131» με electro και ποπ διάθεση. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 131.

– Με αφορμή τον «Πατέρα» του Στρίντμπεργκ ο Βασίλης Μπισμπίκης σκηνοθετεί την ομώνυμη διασκευή, που μεταφέρεται στη σύγχρονη Ελλάδα. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Αποθήκη, Σαρρή 40.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Το μυστικό – Η αληθινή ιστορία της απαγωγής του Αλντο Μόρο» (εκδ. Κέδρος) του Αντόνιο Φεράρι, αρθρογράφου της Corriere Della Sera. Μιλούν: Ελισάβετ Κοτζιά, Πέτρος Μάρκαρης, Δημήτρης Μαμαλούκας. Στις 8.30 μ.μ. Ιανός, Σταδίου 24.

– Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος η έκθεση ζωγραφικής του Σταύρου Ιωάννου «Δέκα χρόνια σιωπής» παρατείνεται έως τις 23/11. Evripides Art Gallery, Ηρακλείτου 10 και Σκουφά.

– Προβολή του ντοκιμαντέρ «El Sistema – Σώζοντας ζωές» του Γιώργου Αυγερόπουλου πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο «Ο Μετεωρίτης». Ακολουθεί συζήτηση με την ομάδα του El Sistema Greece. Στις 6.30 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 69.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή