Σοκ με Κάρι στους Ουόριορς, 317 πόντοι σημειώθηκαν στην Ουάσιγκτον

Σοκ με Κάρι στους Ουόριορς, 317 πόντοι σημειώθηκαν στην Ουάσιγκτον

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απανωτοί είναι οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τους Ουόριορς τον τελευταίο χρόνο και όπως φαίνεται… δεν έχουν τελειωμό. Μετά τους Κέβιν Ντουράντ, Ντε Μάρκους Κάζινς και Κλέι Τόμπσον, ήρθε νέο σοκ με τον σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, Στεφ Κάρι που έσπασε το χέρι του τα ξημερώματα της Πέμπτης πέφτοντας άτσαλα στο παρκέ.

Ο 31χρονος άσος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες. «Ενδεχομένως, υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, ποιος ξέρει;», είπε ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς στο Athletic. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη, οι «πολεμιστές» είχαν προβληματίσει με τις πρώτες τους εμφανίσεις, καθώς μετρούν μόλις μία νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις. Πλέον, η ομάδα αναμένεται να βρεθεί σε μία περίοδο επανεκκίνησης.

Αήττητοι παρέμειναν οι Σίξερς, αφού επικράτησαν με 117-95 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από έντονο καβγά και αποβολές. Ο Τζοέλ Εμπίντ ήρθε στα χέρια με τον Καρλ-Αντονι Τάουνς και σωριάστηκαν στο έδαφος, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν και τους δύο αθλητές να αποβάλλονται από την αναμέτρηση. Το περιστατικό όμως δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Μέσω των social media, οι παίκτες συνέχισαν την κόντρα τους διαδικτυακά.

Στη Βοστώνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς με 116-105, παρότι προηγήθηκαν ακόμη και με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δύο τάπες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μπακς πλέον μετρούν ισάριθμες νίκες και ήττες με ρεκόρ 2-2, ενώ οι Σέλτικς βρίσκονται στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 3-1.

Το παιχνίδι της βραδιάς, όμως, έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον, με τους Χιούστον Ρόκετς να επικρατούν των Ουίζαρντς με 159-158. Το συνολικό σκορ ήταν το τρίτο μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ (σε αγώνα κανονικής διάρκειας). Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν συγκλονιστικός, καθώς σκόραρε 59 πόντους (18/32 σουτ, 17/18 βολές) και πέτυχε τη νικητήρια βολή για την ομάδα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή