Πρόσωπα της Παρασκευής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα διοίκηση έχει από χθες το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, έπειτα από απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Καλλιτεχνικός διευθυντής ορίστηκε ο ηθοποιός του κρατικού θεάτρου Νίκος Κολοβός (φωτ.), ενώ στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. τοποθετήθηκε η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου. Μέλη ορίστηκαν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός, ο ασφαλιστής Ιωάννης Βοτσαρίδης και ο θεατρικός παραγωγός και συνεργάτης του ΚΘΒΕ Δημήτρης Χαλκιάς.

(…) Ο γνωστός Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Τζον Γουίδερσπουν πέθανε σε ηλικία 77 ετών στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες. Ο Γουίδερσπουν, τον οποίο χαρακτήριζαν ως τον «πιο αστείο άνθρωπο στον κόσμο» στο Χόλιγουντ, γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ και άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός στα τέλη του ’70. Εγινε ευρύτερα γνωστός με τον ρόλο του Mr. Jones στην ταινία «Friday».

(…) Ο Βρετανός σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Black Mirror» και του «The Alienist», Τζέιμς Χάουζ, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας νέας ταινίας τρόμου της Lionsgate με τίτλο «The Devil’s Light». Η ταινία θα κινείται στον γνώριμο για τον Χάουζ χώρο του υπερφυσικού και θα αφορά τον αγώνα μιας μοναχής ειδικής στους εξορκισμούς απέναντι σε έναν δαίμονα που έχει καταλάβει ένα σχολείο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή