Ξεκινάει ο καθοριστικός β΄ γύρος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάει ο καθοριστικός β΄ γύρος στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυνατή εκκίνηση κάνει απόψε ο δεύτερος γύρος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Γερμανία και Αγγλία, καθώς η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ιντερ και η Τσέλσι φιλοξενεί τον Αγιαξ.

Σήμερα θα δούμε τα ίδια ζευγάρια που απολαύσαμε πριν από 13 ημέρες, αλλά στις αντίστροφες έδρες. Ετσι, η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τον… «κίτρινο τοίχο», δηλαδή την εξέδρα των φανατικών της που της δίνει πάντα μεγάλη ώθηση για να κάμψει την αντίσταση της Ιντερ στη Βεστφαλία μετά το καθαρό 2-0 των Μιλανέζων στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 23 Οκτωβρίου, κι ενώ έχει μπροστά της και το κλασικό γερμανικό ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο στην έδρα της.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, από την άλλη πλευρά, δεν πείθει ακόμη με την άμυνά της, αλλά με τους Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες σε μεγάλη φόρμα θα στοχεύσει ακόμη και στο «διπλό» απόψε.

Η Τσέλσι απέδρασε από το Αμστερνταμ με νίκη πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ο Αγιαξ στην Ευρώπη είναι πάντα ισχυρότερος εκτός έδρας και το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προβλέπεται αμφίρροπο και ελκυστικό.

Νάπολι, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια είναι τα φαβορί στην έδρα τους, αλλά το ματς της Ζενίτ με τη Λειψία στην Αγία Πετρούπολη είναι ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη όπως διαφαίνεται και από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στη Γερμανία, με νικήτρια τη Λειψία (2-1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή