Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες κορυφές κατακτά ο «Τζόκερ», καθώς πέρασε τα 900 εκατ. δολ. εισπράξεις παγκοσμίως και οδεύει ολοταχώς για το 1 δισ. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία, εάν σκεφτεί κανείς ότι η ταινία έχει ταξινομηθεί στην κατηγορία R στις ΗΠΑ, που σημαίνει ότι απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών οι οποίοι δεν συνοδεύονται. Οι υπεύθυνοι της Warner Bros, αλλά και ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς (φωτ.), έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους.

(…) Ο επικεφαλής της Ντίσνεϊ, Μπομπ Ιγκερ, από την άλλη πλευρά, βγαίνει σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικά δίκτυα για να αποκρούσει την κακή κριτική που έκανε ο Μάρτιν Σκορσέζε στις ταινίες της Marvel. Σε χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio είπε: «Πρόκειται για φαινόμενο, για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη που θαυμάζω απεριόριστα. Αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχει δει κάποια από τις ταινίες της Marvel… Θα ήθελα να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και να το συζητήσουμε».

(…) Για τα 25 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, η Ελεν ντε Τζένερις θα λάβει το βραβείο Κάρολ Μπερνέτ στην επερχόμενη τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Η Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της με τη stand up κωμωδία, προτού μετακομίσει στην τηλεόραση. Σήμερα είναι η οικοδέσποινα του καθημερινού τοκ σόου «The Ellen DeGeneres Show», το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή