Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (φωτ.) θα είναι ο οικοδεσπότης του ετήσιου γκαλά του Ιδρύματος Aρθουρ Μίλερ, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Το ίδρυμα χρηματοδοτεί θεατρικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε δημόσια σχολεία και ο δημοφιλής σταρ που πέρυσι έκλεψε την παράσταση με την ταινία του «A Star is Born», θα έχει δύσκολο ρόλο, καθώς θα πρέπει να πείσει τους παρευρισκομένους να βάλουν όσο πιο βαθιά γίνεται το χέρι στην τσέπη.

(…) Tριάντα δύο χρόνια μετά την παταγώδη –οικονομικά– αποτυχία της ταινίας «Ishtar» με τον Γουόρεν Μπίτι και τον Ντάστιν Χόφμαν, όπου υπέγραφε τη σκηνοθεσία, η 87χρονη Ιλέιν Μέι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη σε μια ταινία με τίτλο «Crackpot». Τουλάχιστον αυτό δήλωσε η ηθοποιός Ντακότα Φάνινγκ (Fifty Shades of Grey, A Bigger Splash) προσθέτοντας ότι θα δουλέψει μαζί της.

(…) Να σε συλλαμβάνουν ξανά και ξανά κι εσύ να χαμογελάς δεν είναι και τόσο συνηθισμένο, αλλά στην περίπτωση της Τζέιν Φόντα εξηγείται καθώς η διάσημη ηθοποιός πετυχαίνει τον στόχο της ο οποίος είναι να γίνει ευρέως γνωστός ο αγώνας της για το κλίμα. Γι’ αυτό, όταν συνελήφθη για τέταρτη φορά δήλωσε περιχαρής, «ίσως χρειασθεί να περάσω τη νύχτα στη φυλακή, όμως δεν με νοιάζει. Μία νύχτα για εμένα είναι παιχνιδάκι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή