Βρες τον δάσκαλό σου με λίγα κλικ!

Βρες τον δάσκαλό σου με λίγα κλικ!

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθηματικό έψαχνες, trapper σου βγήκε. Επανάληψη στις συναρτήσεις και τις ακολουθίες αριθμών του ζήτησες, gangstas και ghettos έβαλε στη διδακτέα ύλη. Πόσο νερό να… βάλεις στο κρασί σου; Και πόσες ακόμη δυσάρεστες εκπλήξεις μπορείς να διαχειριστείς ως γονιός; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου; 

Από εδώ και στο εξής μην επιλέγεις ιδιαίτερα μαθήματα στην τύχη! Με το instateacher.gr βρίσκεις κυριολεκτικά τον δάσκαλό σου για περισσότερα από 200 μαθήματα (μαθηματικά, αγγλικά, αρχαία ελληνικά, μελέτη δημοτικού, πιάνο, κιθάρα, γλώσσες προγραμματισμού, κ.ά.), θέτοντας εσύ τα κριτήρια που επιθυμείς:

• Θέλεις το μάθημα να γίνεται στον δικό σου χώρο, του δασκάλου ή online;

• Ποιες ημέρες και ώρες βολεύουν;

• Ποια περιοχή σε εξυπηρετεί;

• Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις;

• Τι είδους εξειδίκευση επιθυμείς να έχει ο εκπαιδευτικός και ποια ακαδημαϊκά προσόντα;

Μελετάς τα σχετικά προφίλ, επικοινωνείς με τους εκπαιδευτικούς που σε ενδιαφέρουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεις στο προφίλ τους και καταλήγεις στην ιδανική επιλογή για το μάθημα που επιθυμείς από μία ευρεία γκάμα κατηγοριών: σχολικά, πανεπιστημιακά, πληροφορική, ξένες γλώσσες, τέχνες, χορός, αθλητισμός, ευεξία, αισθητική.

Αν είσαι εκπαιδευτικός:

Δημιουργείς το προφίλ σου μέσα σε λίγα λεπτά, δίνοντας όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες: το αναλυτικό βιογραφικό σου, τα μαθήματα που διδάσκεις, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες σου, τις μεθόδους διδασκαλίας σου, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που εξυπηρετείς. Μέσω του λογαριασμού σου λαμβάνεις μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνείς μαζί τους και κλείνεις άμεσα τα νέα σου ιδιαίτερα μαθήματα! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή