Ορφέας Περίδης: 30 χρόνια γεμάτα τραγούδια

Ορφέας Περίδης: 30 χρόνια γεμάτα τραγούδια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν ιδιαίτερο τραγουδοποιό, τον Ορφέα Περίδη, είναι αφιερωμένες οι Παρασκευές στον Σταυρό του Νότου. Τραγούδια «αδικημένα», αγαπημένα του κοινού, που ακούγονται όμως σπάνια στις ζωντανές εμφανίσεις του Ορφέα Περίδη, θα βρουν τη θέση που τους αρμόζει στο πρόγραμμα του Σταυρού, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε κάθε μία από τις παραστάσεις.

Τραγούδια που αντικατοπτρίζουν το χάρισμα, αλλά και την καλλιτεχνική συνέπεια του τραγουδοποιού προς το κοινό εκφράζοντας μια ολόκληρη εποχή. Ο ποιητικός και αντισυμβατικός κόσμος του Ορφέα Περίδη, παρόλο που μετρά 30 χρόνια δημοσιότητας παραμένει μουσικά και συναισθηματικά άφθαρτος.

Ο Περίδης είναι ένας ανεξερεύνητος τόπος, προσβάσιμος μόνο σε εκείνους που τον αγαπούν αληθινά. Τα τραγούδια του  μεταφέρουν τις ιστορίες, τις εικόνες των μυστικών των εσωτερικών του τοπίων και τις μελωδίες που αναδύονται από τη συγκίνηση του δημιουργού για κάθε τι που ταράζει τα ύδατα της ψυχής του.

«Φωτοβολίδα», «Για πού το ’βαλες καρδιά», «Αχ, να σε δω», «Κάτι μου κρύβεις» και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες θα ακουστούν απόψε και κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου. Σημερινός καλεσμένος είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Εναρξη στις 10.30 μ.μ. Θαρύπου 37, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή