H Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

H Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το ευρύχωρο και προσεγμένο σε κάθε του πτυχή περίπτερο της Ford είναι φέτος χωρισμένο σε πέντε θεματικές ενότητες, ώστε κάθε επισκέπτης να μπορεί να δει από κοντά όλα τα αυτοκίνητα που τον ενδιαφέρουν, αλλά και να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τα νέα, εξηλεκτρισμένα μοντέλα Ford, που τους προσεχείς μήνες θα διατίθενται στην ελληνική αγορά.

 
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα δημοφιλή Fiesta ST-Line και Focus ST-Line, τα οποία ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη χιλιάδων αγοραστών στη χώρα μας χάρη στην εξαιρετική οδική συμπεριφορά, τον δυναμικό σχεδιασμό και τον πλούσιο εξοπλισμό τους, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford Motor Ελλάς θα έχουν την δυνατότητα στη θεματική γωνιά Ford Performance να δουν από κοντά, το κορυφαίο στην κατηγορία του Fiesta ST, την εμβληματική Mustang, καθώς και το αγωνιστικών προδιαγραφών Ranger Raptor των 213 ίππων.

 
Στη θεματική ενότητα Crossover πρωταγωνιστές θα είναι τα νέα Fiesta Active και Focus Active, δύο αυτοκίνητα «μπολιασμένα» με το οδηγοκεντρικό DNA της Ford που έρχονται να αναδείξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την έννοια της ελευθερίας πίσω από το τιμόνι, χωρίς συμβιβασμούς σε οικονομία, άνεση, χρηστικότητα και επιδόσεις.

 
Για όσους αναζητούν την απόλυτη περιπέτεια εντός και εκτός της ασφάλτου, στη γωνία των SUV μοντέλων θα βρίσκονται παρατεταγμένα τα δημοφιλή EcoSport και Kuga, δύο αυτοκίνητα που δεν γνωρίζουν φραγμούς, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή