Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Σωτηρία Λεονάρδου (φωτ.), η οποία έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή, υπηρέτησε την τέχνη της ουσιαστικά και χαμηλόφωνα. Κορυφαία στιγμή της, και αυτή που την έκανε ευρέως γνωστή, θα μείνει η εμβληματική ερμηνεία της στο «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, για την οποία βραβεύθηκε το 1984 με το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στην ταινία τραγούδησε μοναδικά το τραγούδι «Καίγομαι – καίγομαι» σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους Νίκου Γκάτσου. Η Σωτηρία Λεονάρδου έπασχε από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια τα τελευταία χρόνια, που επηρέασε και τη φωνή της. Πέθανε στις 9 Νοεμβρίου.

(…) Ισως ο Νιλ Γιανγκ δεν καταφέρει να ψηφίσει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020. Ο διάσημος Καναδός τραγουδοποιός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει αμερικανική υπηκοότητα ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου, ωστόσο οι Αρχές τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε ένα επιπλέον τεστ διότι κάνει χρήση μαριχουάνας.

(…) Από τότε που έγινε γνωστός τη δεκαετία του 2000, ο Βρετανός frontman του συγκροτήματος Libertines και πρώην σύντροφος του μοντέλου Κέιτ Μος, Πιτ Ντόχερτι, έχει συλληφθεί επανειλημμένως με κατηγορίες για ναρκωτικά. Προχθές συνελήφθη εκ νέου, «κατά τη διάρκεια μιας πιθανής αγοραπωλησίας ναρκωτικών στη συνοικία Πιγκάλ, στο βόρειο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας», όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Τα παθήματα δεν γίνονται πάντα μαθήματα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή