Παναθηναϊκός: Καυστική αλλά ενωτική ανάρτηση Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Καυστική αλλά ενωτική ανάρτηση Νταμπίζα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Νταμπίζας για να υπερασπιστεί τη δουλειά και την υστεροφημία του, αλλά εμφανίσθηκε και ενωτικός σχετικά με την ομάδα. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, διέψευσε με αριθμούς τις «κατηγορίες» περί εγκατάλειψης του πλάνου «ελληνοποίησής» της, αλλά τα πιο σημαντικά τα είπε στα υστερόγραφα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν περίμενα ποτέ να μου αναλογεί οτιδήποτε θετικό συμβαίνει μετά τη λύση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την εξέλιξη, την απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας. Συνεχίζονται όμως οι “εκ βαθέων” αναλύσεις και παρουσιάζεται ως κύριος λόγος της καλύτερης απόδοσης η φυγή του “κακού” που… καταδυνάστευε το ποδοσφαιρικό τμήμα! Σύντομα θα δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει, διότι προφανώς η σιωπή μου όχι μόνο δεν εκτιμάται, αλλά εκλαμβάνεται από κάποιους ως “αδυναμία”.

Με γεμίζει ικανοποίηση η σταδιακή βελτίωση της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Το πλάνο εξελίσσεται σταδιακά και σε βάθος χρόνου όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα και τη διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και αυτό αυξάνει την πίεση σε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου για να αναπτυχθεί περισσότερο το πλάνο. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι το “δέσιμο” του κόσμου με την ομάδα στη διάρκεια των αγώνων με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ. Και εκεί πρέπει να εστιάσουν ΟΛΟΙ».

• Αρκετά βαθιά χρειάστηκε να μπει το νυστέρι του Γιάννη Λεβάκου για να καθαρίσει το δεξί γόνατο του Ινσούα. Η αρθροσκόπηση πήγε καλά και εκτιμάται ότι θα λείψει 4-6 εβδομάδες. Ακόμη και αν χάσει και τα έξι παιχνίδια μέχρι την εορταστική διακοπή (23/12) του πρωταθλήματος, θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα του 2020, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

• Πλην των τραυματιών Ινσούα, Μπεκ και Κότσαρη, απόντες από την προπόνηση ήταν και οι διεθνείς Κουρμπέλης, Αποστολάκης, Καμπετσής και Μπουζούκης.

• Στον αγώνα με τον Βόλο θα εκτίσει την ποινή του ο Πούγγουρας, ενώ ο Σένκεφελντ θα ξεχρεώσει με τη Λαμία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή