Αποχαιρετά το Euro, στρέφεται στο Μουντιάλ η Εθνική

Αποχαιρετά το Euro, στρέφεται στο Μουντιάλ η Εθνική

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η παρουσία της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην προκριματική φάση του Euro 2020. Και οι δύο έχουν τυπικό χαρακτήρα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει εδώ και καιρό αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση, πραγματοποιώντας απογοητευτικές εμφανίσεις.

Η έλευση του Ολλανδού Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο και οι ριζικές αποφάσεις που πήρε με τον αποκλεισμό των Παπασταθόπουλου και Μανωλά άλλαξε στα τελευταία παιχνίδια την εικόνα, καθώς τόσο με την Ιταλία, αλλά κυρίως με τη Βοσνία, η παρουσία της ομάδας άφησε θετικά μηνύματα για το μέλλον. Αλλωστε, ο επόμενος στόχος, όπως έχει τονίσει εδώ και καιρό ο Φαν’τ Σιπ, είναι η διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Εχοντας, λοιπόν, ως οδηγό την εμφάνιση και τη νίκη επί της Βοσνίας, η Εθνική καλείται να αντιμετωπίσει αρχικά την Αρμενία εκτός έδρας την Παρασκευή και να ολοκληρώσει και αυτή την… περιπέτειά της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού την ερχόμενη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Φινλανδία.

Ο Φαν’τ Σιπ συνεχίζει τις δοκιμές, καθώς για ακόμη μία φορά δεν δίστασε να καλέσει στην ομάδα έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό παίκτη, τον 22χρονο χαφ της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη. Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης είναι υποψήφιος για την αρχική ενδεκάδα της Παρασκευής, όπως επίσης οι Λαμπρόπουλος, Κούτρης και Δώνης.

Από κει και πέρα δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς ο Ζέκα αποκλείστηκε τελικά από την αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που κλήθηκαν για τα δύο τελευταία ματς είναι οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας.

• Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 ενάντια στην Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή