Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι τρέχει με τον Ρονάλντο, κι αυτό δεν είναι… η μπάλα στα πόδια του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, στη δύση πια της σπουδαίας καριέρας του, μοιάζει να ταλαιπωρεί το σώμα του και την ομάδα του έχοντας χάσει τη σπιρτάδα της προηγούμενης δεκαετίας, αν και όποιος βιαστεί να τον ξεγράψει μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβά.

Ο 34χρονος επιθετικός δημιούργησε ζήτημα στη Γιουβέντους με την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του στο 55ο λεπτό του αγώνα με τη Μίλαν την Κυριακή, προκαλώντας και αρνητικά σχόλια από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ, Φάμπιο Καπέλο.

Ο ιταλικός αλλά και ο ισπανικός Τύπος βρίθουν σεναρίων περί αποχώρησης του CR7 το καλοκαίρι από τη «Μεγάλη Κυρία», τα οποία ενισχύθηκαν με τα… γαλλικά που φέρεται να ξεστόμισε σε βάρος του τεχνικού της Γιούβε, Μαουρίτσιο Σάρι, όταν αντί να πάει στον πάγκο πήγε απευθείας στα αποδυτήρια.

«Οι χειρότερες ώρες του Ρονάλντο,» έγραφε χθες η ισπανική εφημερίδα El Pais, με τους Μαδριλένους να μην έχουν χάσει τις ελπίδες τους για επάνοδο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ.

Πάντως, οι συμπαίκτες του Ρονάλντο δεν ανησυχούν πια με τα καπρίτσια του και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Βόιτσεχ Σέζνι, δήλωσε ότι δεν βλέπει τον Ρονάλντο να αποχωρεί από τον σύλλογο: «Δεν έχουμε καμία ανησυχία. Αλλωστε, όταν ένας παίκτης αυτού του επιπέδου βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο, είναι συνηθισμένο να θυμώνει. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά την περίοδο αυτή δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά», είπε ο Σέζνι. «Θα επιστρέψει σε καλύτερη φυσική κατάσταση, όπως έκανε πάντα, και θα κάνει τη διαφορά στην κρίσιμη φάση της σεζόν», προέβλεψε ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ.

Ο ίδιος ο προπονητής της Γιουβέντους δεν έδειξε ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του μεγάλου αστεριού, ανεξαρτήτως του τι μπορεί να σκέπτεται πραγματικά. Είπε μάλιστα ότι ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται ακόμη από χτύπημα στο γόνατο που αποκόμισε προ μηνός στη διάρκεια προπόνησης. «Οταν προπονείται με μεγάλη ένταση και παίζει σε αγώνες, αισθάνεται πόνο. Δεν μπορεί να προπονηθεί πολύ σκληρά και έχει δυσκολία όταν κλωτσάει την μπάλα», εξήγησε ο κ. Σάρι.

Φταίει, όμως, μόνο αυτός ο μικροτραυματισμός; Ο κ. Καπέλο δίνει μια άλλη διάσταση, πιο… μακρόπνοη: «Ο Ρονάλντο έχει τρία χρόνια να ντριμπλάρει αντίπαλο, ενώ θυμάμαι ότι παλιά τους άφηνε καταγής», είπε ο 73χρονος Ιταλός.

Μέχρι τώρα φέτος, ο Ρονάλντο έχει πετύχει μόλις πέντε τέρματα (τα τρία από αυτά σε ανοικτό παιχνίδι) με τη Γιουβέντους, της οποίας η επίθεση δείχνει να λειτουργεί καλύτερα χωρίς εκείνον.

Η χρονιά είναι σίγουρα δύσκολη για τον Πορτογάλο, με τις κατηγορίες περί βιασμού και με τη δολοφονία του φίλου, συμπατριώτη και κομμωτή του στη Ζυρίχη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και με την ιταλική τηλεόραση να παρωδεί τη σύζυγο τού Ρονάλντο. Μόνο μία ακόμη Χρυσή Μπάλα τον Ιανουάριο μπορεί να τον ανεβάσει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή