Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της προχθεσινής τελετής των αμερικανικών βραβείων People’s Choice Awards ήταν όταν ο διάσημος κωμικός Κέβιν Χαρτ (φωτ.) ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ το βραβείο για την καλύτερη κωμική παράσταση το 2019. Ο Χαρτ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο, και αυτή ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση. «Ευχαριστώ τον Θεό», είπε, «γιατί δεν είναι δεδομένο ότι θα βρισκόμουν ακόμη εδώ. Το ότι είμαι εδώ όμως, με κάνει να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τη ζωή». 

(…) Φορώντας λευκό μάξι φόρεμα, με φτερά του οίκου μόδας Givenchy, εμφανίστηκε η Σαρλίζ Θέρον στη φετινή τελετή Glamour Women of the Year Awards, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ στο Tully Hall της Νέας Υόρκης. Η βραβευμένη με Οσκαρ 44χρονη ηθοποιός και παραγωγός από τη Νότια Αφρική ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, λέγοντας «πολεμήστε για την αλλαγή. Τα κορίτσια έχουν τη δύναμη…».

(…) Λίγο πριν από το διπλό συναυλιακό ραντεβού τους με το κοινό στο Gagarin (15-16/11), o Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies κυκλοφόρησαν διαδικτυακά ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Απέναντι», με κύριο χαρακτηριστικό τους έντονα χορευτικούς, σχεδόν ντίσκο, ρυθμούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή