Εστιατόριο στο Εδιμβούργο απενοχοποιεί το «μισά – μισά» στο πρώτο ραντεβού

Εστιατόριο στο Εδιμβούργο απενοχοποιεί το «μισά – μισά» στο πρώτο ραντεβού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εστιατόριο στο Εδιμβούργο εισήγαγε μια νέα πολιτική για να βοηθήσει ζευγάρια στο πρώτο ραντεβού που θέλουν να μοιραστούν τον λογαριασμό του δείπνου: Όταν ο σερβιτόρος που εξυπηρετεί το τραπέζι φέρνει τον λογαριασμό, θα παραδώσει δύο ξεχωριστές αποδείξεις για κάθε πελάτη, ο οποίος πληρώνει το μισό ποσό του γεύματος.

Το Blackwood’s Bar and Grill ελπίζει ότι ο διακανονισμός του θα απομακρύνει κάθε αμηχανία μεταξύ των ζευγαριών στις πρώτες τους εξόδους, όταν αισθάνονται ανήσυχα για τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης αυτού του μη προσφιλούς ζητήματος.

Ο Γκάρι Χάρντινγκ, διευθυντής του εστιατορίου Blackwood, χαρακτήρισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων τη συγκεκριμένη πολιτική ως «διακανονισμό του 21ου αιώνα».

«Όταν φτάνει ο λογαριασμός, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις μεταξύ δύο ανθρώπων και έχουμε κάνει δική μας υπόθεση την παροχή βοήθειας ώστε να μην προκαλείται αυτή η αμηχανία» εξήγησε.

Ωστόσο, όπως διευκρίνησε, «δεν επιβάλουμε τη ρύθμιση στα ζευγάρια. Οι επισκέπτες πρέπει απλά να το αναφέρουν μόνο όταν κάνουν την κράτηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή