Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την έκθεση της Georgia Fambris «All I miss, since forever». Στις 8 μ.μ. Πλατεία Κολωνακίου 20.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Αντιπαλεύοντας το πολιτικό τίποτα» (εκδ. Ιανός) του Χρήστου Γιανναρά. Στις 8.30 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

– Η βραβευμένη Νορβηγίδα συγγραφέας Μάγια Λούντε παρουσιάζει το βιβλίο της «Η ιστορία των μελισσών» (εκδ. Κλειδάριθμος) στις 7 μ.μ. στο Public Συντάγματος. Καραγεώργη Σερβίας 1.

– Εγκαίνια της έκθεσης «Κοσμητικές τέχνες στις περιόδους Meiji και Heisei: Σμιλεύοντας την ομορφιά και τη δεξιοτεχνία για 150 χρόνια», που διοργανώνουν το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Δυτικής Τέχνης του Τόκιο. Στις 7 μ.μ.  Αρεως 10, Μοναστηράκι.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Γ. Τασσά «Ο τελευταίος ήρωας του θρυλικού αντιτορπιλικού “Αδρίας” L-67 Γιώργος Τασσάς» (εκδ. Gutenberg) με την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και ομιλητές τον Δημήτρη Βίτσα και τον Αναστάσιο Δημητρακόπουλο. Συντονίζει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα. Στις 7 μ.μ. Λέσχη Αξιωματικών – ΛΑΕΔ, Ρηγίλλης 1 και Βασ. Σοφίας.

– Η τραγουδίστρια και συνθέτρια Δανάη Νίλσεν, γνωστή για τις σόλο εμφανίσεις της με συνθεσάιζερ, ηλεκτρονικούς ήχους και εντυπωσιακά εφέ, έρχεται στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου. Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 27.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή