Πετάει για Αρμενία σήμερα η Εθνική ποδοσφαίρου

Πετάει για Αρμενία σήμερα η Εθνική ποδοσφαίρου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020. Αν και η Εθνική έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό, θέλει να κλείσει την προσπάθεια δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που είχε στα ματς με την Ιταλία και κυρίως με τη Βοσνία.

Εκτός του Ζέκα, που είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός αποστολής, κάποιο άλλο απρόοπτο δεν υπήρξε, καθώς και ο Κουρμπέλης προπονείται πλέον κανονικά και υπολογίζεται από τον Τζον Φαν’τ Σιπ. Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στους Λαμπρόπουλο, Κούτρη, Δώνη και Σεμπάστιαν Βασιλειάδη. Αν ο 22χρονος χαφ της Πάντερμπορν αγωνιστεί, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει εκτός απροόπτου σήμερα, ενώ αύριο αντιμετωπίζει την Αρμενία στις 7 μ.μ. Τα προκριματικά ολοκληρώνονται για την Εθνική τη Δευτέρα, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Φινλανδία.

Παράλληλα, ο Τζον Φαν’τ Σιπ εξετάζει παίκτες που δεν αποκλείεται στο μέλλον να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε φάση αναδόμησης. Μια περίπτωση είναι αυτή του δεξιού μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχει ελληνική καταγωγή, αλλά βρίσκεται και στο στόχαστρο του Σάουθγκεϊτ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή