Από το χειρουργείο στο «Γ. Καλαφάτης» ο Ινσούα

Από το χειρουργείο στο «Γ. Καλαφάτης» ο Ινσούα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καταιγίδα «Βικτώρια»… ταρακούνησε το Κορωπί και δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο «Πότζο» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «Γ. Καλαφάτης», καθώς εμφανίστηκε εκεί μόλις δύο ημέρες μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στο δεξί του γόνατο και, όπως ήταν φυσικό, γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Αργεντινός αμυντικός άκουσε αμέτρητες ευχές για ταχεία ανάρρωση και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα νικήσει τον χρόνο, για να επιστρέψει πιο σύντομα απ’ όσο εκτιμούν οι γιατροί. Οπως έλεγε σε όλους, το πόδι δεν έχει πρηστεί κι αυτό είναι σημάδι ότι, αν δουλέψει καλά στο διάστημα της αποθεραπείας του, θα προλάβει ένα-δύο παιχνίδια έως το τέλος του 2019. Αν πάει πιο συντηρητικά, στόχος του θα είναι να είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, το πρωί οι «πράσινοι» έκαναν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και το απόγευμα δούλεψαν πάλι σε κλειστό χώρο, με πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης.

• Με την παρουσία του Δημήτρη Σαραβάκου και των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάννη, Μαυρομάτη έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Admiral στη Λ. Βουλιαγμένης. Η Admiral είναι από τους βασικούς χορηγούς του Παναθηναϊκού και θα εγκαινιάσει σύντομα και το κεντρικό κατάστημά της στην Πανεπιστημίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή