Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αναρωτιέστε πώς είναι να ζείτε σαν… μαχαραγιάδες, ήρθε η ώρα να το μάθετε, καθώς η βασιλική οικογένεια της Τζαϊπούρ καταχώρισε το παλάτι της στην πλατφόρμα Airbnb.

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-1

Το παλάτι στην πόλη Τζαϊπούρ, στο Ρατζαστάν της Ινδίας χτίστηκε το 1727 και είναι η πραγματική κατοικία της βασιλικής οικογένειας.

Ο Μαχαραγιάς Σάουι Παντμάναμπχ Σινγκ, είναι ο πρώτος γαλαζοαίματος που γίνεται οικοδεσπότης στο Airbnb και η σουίτα Gudliya στο παλάτι θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από τις 23 Νοεμβρίου 2019,  έναντι 8.000 δολαρίων τη βραδιά.

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-2
Η σουίτα Gudliya, που βρίσκεται σε έναν από τους ιδιωτικούς τομείς του βασιλικού παλατιού, περιλαμβάνει δικό της σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, και ακόμη και ιδιωτική εσωτερική πισίνα.
 
Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-3

Στο εσωτερικό της σουίτας οι επισκέπτες θα βρουν βασιλικά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, όπως «μεγάλες και ευάερες αίθουσες υποδοχής, κρυστάλλινους πολυελαίους, επιχρυσωμένες διακοσμήσεις τοίχων, περίτεχνα γλυπτά» .

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-4

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες θα έχουν προσωπικό μπάτλερ για να φροντίζει για κάθε ανάγκη τους, ενώ θα τρώνε,, όπως οι βασιλείς, γεύματα που ετοιμάζονται καθημερινά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν στη δική τους ιδιωτική βεράντα με θέα την οροσειρά του Αραβάλι.

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-5

Όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν περισσότερο την πόλη θα έχουν επίσης διαθέσιμο έναν ξεναγό, ο οποίος μπορεί να προτείνει επιλεγμένες εμπειρίες στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων για αγορές.

Ζήσε σαν Μαχαραγιάς: Στο Airbnb σουίτα στο παλάτι της Τζαϊπούρ (φωτογραφίες)-6

Το καλύτερο απ' όλα: Με τα έσοδα από κάθε κράτηση θα ενισχύεται το ίδρυμα Princess Diya Kumari Foundation, το οποίο στηρίζει γυναίκες που ασχολούνται με τη γεωργία και την οικοτεχνία στο Ρατζαστάν.

Για τους λιγότερο… άνετους οικονομικά, θα υπάρχουν κσι προσφορές: διαθέσιμες βραδιές έναντι 1.000 δολαρίων ανά διανυκτέρευση, με την Airbnb να καταβάλλει το υπόλοιπο ποσό για κάθε κράτηση ως συνεισφορά στο ίδρυμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή