Το ενδεχόμενο να προσφέρει ως πακέτο βασικές ιντερνετικές υπηρεσίες της εξετάζει η Apple

Το ενδεχόμενο να προσφέρει ως πακέτο βασικές ιντερνετικές υπηρεσίες της εξετάζει η Apple

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδυάσει σε ένα πακέτο ήδη από το 2020 τις διάφορες συνδρομητικές υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα μεμονωμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Στόχος της Apple είναι, συνδυάζοντας υπηρεσίες, περιλαμβανομένων των Apple News+, Apple TV+ και Apple Music, να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών, καθώς στρέφεται όλο και περισσότερο προς τις υπηρεσίες, ώστε να αντισταθμίσει τον κορεσμό που υπάρχει στην αγορά κινητών τηλεφώνων.

Η υπηρεσία Apple News+ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο και προσφέρει πρόσβαση σε δεκάδες περιοδικά και εφημερίδες με αντίτιμο συνδρομή 10 δολαρίων το μήνα. Η υπηρεσία αποκαλείται συχνά «Netflix της ενημέρωσης», ενώ η Apple εισπράττει περίπου το ήμισυ της μηνιαίας συνδρομής με το υπόλοιπο να πηγαίνει στα ταμεία των συνεργαζόμενων ΜΜΕ.

Αν αποφασίσει η Apple να συνδυάσει την υπηρεσία News+ με τις υπηρεσίες Apple TV+ και Apple Music, οι εκδοτικές επιχειρήσεις θα λαμβάνουν λιγότερα χρήματα, διότι είναι πολύ πιθανό να μειωθεί το κόστος της υπηρεσίας ενημέρωσης, σύμφωνα με τις πηγές.

Η υπηρεσία Apple TV+ εγκαινιάστηκε αυτό το μήνα με κόστος 4,99 δολάρια το μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή