Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– O Μιχάλης Δέλτα επιστρέφει στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ, ένα κομψοτέχνημα ηλεκτρονικής μουσικής, με τίτλο «Elation». Στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Λεωφ. Συγγρού 364.

– Παρουσίαση του λευκώματος «Αλέξανδρος Λιάπης – 50 χρόνια» (εκδ. Οδός Πανός) και έκθεση με έργα του λευκώματος στο αρχοντικό των Μπενιζέλων στην Πλάκα από τους Γιώργο Χρονά, Κωνσταντίνο Μπούρα, Ηρα Παπαποστόλου και Θεόδωρο Καβάση. Στις 12 μ. Αδριανού 96, Πλάκα.

– Ξενάγηση στην έκθεση Βασίλης Σκυλάκος «εδώ κι εκεί και παντού» οργανώνεται από τον επιμελητή της έκθεσης Χριστόφορο Μαρίνο στη Roma Gallery. Στις 12.30 μ.μ. Ρώμα 5, 10673 Κολωνάκι.

– Μια σειρά πορτρέτων, φιλοτεχνημένων την τελευταία διετία από τον Αποστόλη Ιτσκούδη, έρχονται από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα, για την έκθεση «Οι εντιμότατοι φίλοι μου». Εγκαίνια 16/11, στις 8 μ.μ. Κέντρο Τεχνών «Μετς», Ευγ. Βουλγάρεως 6, Μετς.

– Στο πλαίσιο της έκθεσης «Σταύρος Ιωάννου. Δέκα Χρόνια Σιωπής…» διοργανώνεται παράλληλη εκδήλωση με τίτλο «Μιλώντας για τη ζωγραφική του Σταύρου Ιωάννου», όπου θα μιλήσουν για το έργο του καλλιτέχνη οι:  Μάνος Στεφανίδης, Κυριάκος Μορταράκος, Γιάννης Αντωνόπουλος. Σήμερα στις 12.45 μ.μ. Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, Κολωνάκι.

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τασούλας Επτακοίλη «Κέρμα στον αέρα» (εκδ. Καστανιώτης) πραγματοποιείται σήμερα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δόμνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Σεβαστάκης, Φωτεινή Τσαλίκογλου. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου. Στις 12 το μεσημέρι. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή