Ρυθμιστής ο Παναθηναϊκός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς ξεπεράσαμε το ένα τρίτο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η κατάσταση άρχισε κάπως να ξεκαθαρίζει. Μπορεί η αποκορύφωσή του να είναι τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και τη σειρά κατάταξης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, όμως κάποια ανέλπιστα αποτελέσματα έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Η μάχη προς το παρόν δίνεται για τις τρεις θέσεις που θα συμπληρώσουν την εξάδα, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θα έχουν πρόβλημα για την είσοδό τους. Αυτό που θα παλέψουν είναι με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν τη διαδικασία.

Για μία από τις υπόλοιπες τρεις, υποψηφιότητα θέτει πλέον και ο Παναθηναϊκός. Κάτι που σίγουρα θα είναι υπέρ του νέου αυτού συστήματος. Γιατί –χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιες από τις συνυποψήφιές του– η παρουσία των «πρασίνων» θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα.

Κι αυτό φάνηκε και στα τρία ντέρμπι, όπου, παρά τις προβλέψεις, η ομάδα του Δώνη πέτυχε δύο σπουδαίες ισοπαλίες και μία νίκη με τεράστια ανατροπή. Επομένως, αποδεικνύεται πως το «ειδικό βάρος» της φανέλας του παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία, εκτός των δικών του παικτών, ακόμα και των αντιπάλων του.

Το «στοίχημα» του προπονητή του είναι αν θα διατηρήσει την ομάδα του σε αυτόν τον αγωνιστικό ρυθμό στους υπόλοιπους αγώνες ή θα παρουσιάσει κάποια «κοιλιά», λόγω τραυματισμών, καθώς το βάθος στο ρόστερ του δεν είναι ισοδύναμο των αντιπάλων του. Και, φυσικά, αν οι παίκτες του δείξουν το ίδιο πάθος και σοβαρότητα που έδειξαν στα ντέρμπι. Γιατί οι μεγάλες απώλειές του ήταν στα θεωρούμενα «εύκολα» παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή