Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για ένα μοναδικό Zenith El Primero

Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για ένα μοναδικό Zenith El Primero

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ανακοινώσει εδώ ότι η Zenith ολοκληρώνει τους εορτασμούς για τα 50ά γενέθλια του εμβληματικού της χρονογράφου El Primero με μία μοναδική πλατινένια έκδοση σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών Phillips και Bacs & Russo. Ο μοναδικός πλατινένιος χρονογράφος El Primero A386 πουλήθηκε στη δέκατη δημοπρασία σπάνιων ρολογιών του οίκου Phillips, στις 10 Νοεμβρίου στη Γενεύη (The Geneva Watch Auction: X) για 250.000 ελβετικά φράγκα, ποσό-ρεκόρ για ρολόι Zenith σε δημοπρασία. Με πολύτιμη κάσα από πλατίνα και ένα εντυπωσιακό καντράν από λάπις λάζουλι, το επετειακό αυτό μοντέλο συνοδεύεται από 50 χρόνια διεθνούς εγγύησης!

Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για ένα μοναδικό Zenith El Primero-1

Τα έσοδα από τη δημοπρασία προορίζονται για τον Ελβετικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Zoe4Life, ο οποίος αποτελεί τμήμα του δικτύου Childhood Cancer International για την καταπολέμηση του καρκίνου στα παιδιά.

Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για ένα μοναδικό Zenith El Primero-2

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο Aurel Bacs ης εταιρείας δημοπρασιών Phillips και Bacs & Russo παρουσίασε δύο ακόμη συλλεκτικές εκδόσεις του Zenith El Primero σχεδιασμένες από την Phillips: η πρώτη από κίτρινο χρυσό κυκλοφορεί σε 20 περιορισμένα αντίτυπα και η δεύτερη από ατσάλι κυκλοφορεί σε 49 αντίτυπα. Και οι δύο αυτές αποκλειστικές εκδόσεις αποτελούνται συνολικά από 69 κομμάτια, εις ανάμνηση του 1969, του έτους γέννησης του El Primero.

Τιμή-ρεκόρ σε δημοπρασία για ένα μοναδικό Zenith El Primero-3

Περισσότερες πληροφορίες για την Zenith εδώ  και για την Phillips εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή