Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Νίκολας Κέιτζ (φωτ.) ετοιμάζεται να παίξει τον… Νίκολας Κέιτζ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, ο γνωστός ηθοποιός θα παίξει τον εαυτό του στην ταινία «The Unbearable Weight of Massive Talent». Ο Κέιτζ στην ταινία πρέπει να παραστεί στο πάρτι ενός θαυμαστή του με αντάλλαγμα 1 εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, στο πάρτι θα χρειαστεί να ενσαρκώσει σχεδόν όλους τους γνωστούς χαρακτήρες που έχει παίξει, ώστε να ξεφύγει όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται περίεργα. Θυμίζει λίγο το παλιό αλλά επιτυχημένο «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», αλλά χωρίς τον Τζον Κιούζακ. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

(…) Ο θρυλικός φωτογράφος της δεκαετίας του ’60 που φωτογράφησε τους Beatles, τους Rolling Stones και γενικά το λονδρέζικο καλλιτεχνικό σταρ σίστεμ της εποχής, ο Τέρι Ο’ Νιλ, πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Ο σπουδαίος φωτογράφος είχε αντιληφθεί νωρίς τη δυναμική της νεανικής κουλτούρας και ξεκίνησε να δημιουργεί ένα φωτογραφικό χρονογράφημα της εποχής του ’60, στο οποίο αργότερα συμπεριέλαβε και εικόνες της βασίλισσας της Αγγλίας.

(…) To Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών θα παραλάβει ο ηθοποιός Γιον Βόιτ από τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός είναι από τους λίγους στο Χόλιγουντ που υποστηρίζει ανοιχτά την πολιτική του Τραμπ. Θα βραβευθούν επίσης η τραγουδίστρια Αλισον Κράους και ο συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή