Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων: Μαθητής κατήγγειλε επίθεση μέσα στο σχολείο του

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων: Μαθητής κατήγγειλε επίθεση μέσα στο σχολείο του

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από τρία άτομα κατήγγειλε ότι δέχθηκε 13χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, χθες το πρωί, στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά και – όπως υποστήριξε η ίδια, ο γιος της δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων «φορούσε ένα γάντι που εσωτερικά είχε σίδερο». 

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ένας 14χρονος για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών καθώς και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα ενώ θα οριστεί ρητή δικάσιμος.

Η μητέρα του 13χρονου, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά και κατά των άλλων δύο δραστών της επίθεσης στον γιο της καθώς, όπως τόνισε, »δεν φτάνει απλώς να καταγγέλλουμε τέτοιου είδους περιστατικά».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή