VOGUE Greece

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φτάνουμε στο τέλος μιας χρονιάς (και μιας δεκαετίας) που στιγματίστηκε από φόβο, ανατροπές και παγκόσμιες απογοητεύσεις σχετικά με το ποιοι είμαστε και μέσα σε ποιον κόσμο θέλουμε να ζούμε. Παρόλ’ αυτά -ή μάλλον ακριβώς γι’ αυτό- το ολοκαίνουργιο τεύχος Δεκεμβρίου 2019/Ιανουαρίου 2020 της ελληνικής Vogue αφιερώνει συνειδητά και χωρίς ενοχές την ύλη του στο δικαίωμα για χαρά και αισιοδοξία, έχοντας επίγνωση ότι είναι από τα πιο ασφαλή μονοπάτια για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Το κλίμα ευφορίας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δημιουργεί την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να γιορτάσουμε τη μόδα, την ομορφιά, το φαγητό, τον έρωτα και την διαχρονική ανθρώπινη ανάγκη για ηδονή και απόλαυση. H Βραζιλιάνα καλλονή Amanda Wellsh, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους και ανοίγει την πόρτα στη νέα χρονιά μ’ ένα ανατρεπτικό πάρτι υψηλής ραπτικής, με έντονη ροκ διάθεση.

 

Πρόσωπα που στιγμάτισαν τη δεκαετία που πέρασε, αναζητούν την πεμπτουσία της χαράς σ’ ένα τεύχος που ταυτίζεται με τα λεγόμενα του Όσκαρ Ουάιλντ: «Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’υτόν». Olivier Theyskens,  Frédéric Malle, Emma Watson, Lara Fabian, Ευθύμης Φιλίππου, Christopher John Rogers, Ευγενία Νιάρχου, Πάνος Ιωαννίδης και Μαρία Καστάνη, αφηγούνται ιστορίες συναισθηματικής ικανοποίησης, ενώ η ομορφιά και η μόδα ανοίγει την πόρτα στη φαντασία και την τόλμη, που επιβάλλονται στις εορταστικές εμφανίσεις.

Το ολοκαίνουργιο, διπλό, τεύχος Δεκεμβρίου 2019/Ιανουαρίου 2020 της Vogue Greece, κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής». Ανακαλύψτε το!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή