Στις 2 Δεκεμβρίου η δίκη των συλληφθέντων στην ταράτσα στα Εξάρχεια

Στις 2 Δεκεμβρίου η δίκη των συλληφθέντων στην ταράτσα στα Εξάρχεια

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 2 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των πέντε κατηγορουμένων που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στην 46η  επέτειο της 17 Νοέμβρη, σε επιχείρηση της Αστυνομίας σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Σπ.Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Εξι από τους διωκόμενους είναι ανήλικοι, ενώ τρεις είναι αλλοδαποί. Πρόκειται για έναν υπήκοο Τουρκίας, έναν υπήκοο Αφγανιστάν, ενώ ένας τρίτος δεν είχε χαρτιά και γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησής του. 

Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να κληθούν οι μάρτυρες – αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις συλλήψεις και να λάβουν ολόκληρη την δικογραφία οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Σπ.Τρικούπη 3-5, βρέθηκαν μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, ενώ τα αντικείμενα εντόπισε drone της Αστυνομίας (δείτε εδώ το βίντεο). 

Οι 6 συλληφθέντες είχαν ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου κουβαλώντας μαζί τους βόμβες μολότοφ, τις οποίες σκόπευαν να πετάξουν κατά των αστυνομικών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή