Ευρωλίγκα : «Μπλακ άουτ» και ήττα για Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα : «Μπλακ άουτ» και ήττα για Ολυμπιακό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόλογος του πρώτου δεκαλέπτου και ο επίλογος του τέταρτου και τελευταίου γράφτηκε από την Μπάγερν στον αγώνα της με τον Ολυμπιακό, και οι Βαυαροί νίκησαν τους Πειραιώτες (85-82) που άφησαν… ημιτελή την αξιόλογη προσπάθειά τους για είκοσι λεπτά. Ο Αμερικανός Μάοντο Λο οδήγησε την Μπάγερν στην τέταρτη νίκη της, ύστερα από εννέα αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός απέτυχε στην πρώτη εξόρμησή του στη Γερμανία, γνώρισε την έκτη ήττα του (13η θέση) και αναζητεί αντίδραση στον αυριανό αγώνα με την Αλμπα στο Βερολίνο.

Με τον Ουέιντ Μπάλντγουιν να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του και τον Ρότσεστι να έχει προσαρμοστεί αρκετά, ο Κεμζούρα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κέβιν Πάντερ(!). Οι τριάντα πόντοι που σκόραρε η Μπάγερν στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψαν το προβάδισμα του Ολυμπιακού, μέχρι το 36΄ (72-71), με τους παίκτες του να μην αντιδρούν στην αναμενόμενη αντεπίθεση των γηπεδούχων…

Ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο (43-44), παρά τα δέκα λάθη στα οποία υπέπεσε και είχε μόλις τρία άστοχα σουτ δύο πόντων (14/17), ενώ άρχισε να… παίζει άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και στην τρίτη περίοδο, εξαιτίας της αμυντικής συνέπειάς του, με πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου. Παρ’ όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» δεν διατήρησαν την αμυντική αυτοσυγκέντρωσή τους μέχρι τέλους, ενώ δεν είχαν και καθαρό μυαλό.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Κινγκ, Κόπονεν, Μονρό 17, Λούτσιτς 13 (1), Λο 19 (4), Τσίπσερ 13, Νέλσον, Φλακαντόρι 2, Μπαρτέλ 18 (1), Λεσόρ 5, Ραντόσεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρότσεστι 9 (1), Μπάλντγουιν 19 (2), Πολ 3 (1), Κόνιαρης, Σπανούλης 6, Μιλουτίνοβ 14, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 10 (1), Ρούμπιτ 7, Ριντ 2.

Χθες: Αλμπα – Ερυθρός Αστέρας 92-80, Βιλερμπάν – Αναντόλου Εφές 84-90, Αρμάνι – Μακάμπι 92-88, Ρεάλ – Χίμκι 104-76, Βαλένθια – Ζενίτ 94-90.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή