Ρόδος: Νεκρός οδηγός που έπεσε από την προβλήτα του λιμανιού στη θάλασσα

Ρόδος: Νεκρός οδηγός που έπεσε από την προβλήτα του λιμανιού στη θάλασσα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία με θύμα έναν άνδρα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στo τέρμα του μόλου στο λιμάνι της Ακαντιάς στην πόλη της Ρόδου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα την ώρα που επιχειρούσε ελιγμό, και ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από δύτη ενώ ήδη στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται στελέχη του Λιμεναρχείου Ρόδου που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης μία γυναίκα, η οποία κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί -και έτσι σώθηκε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, αφού έστριψε το αυτοκίνητο  φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα αφού είχε αναπτύξει σχετική ταχύτητα..

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα – συνοδηγός, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια  και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δυστυχώς το αυτοκίνητο βυθίστηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Ροδιακή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή