Χρυσό βραβείο στα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ για το Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100%

Χρυσό βραβείο στα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ για το Βιολογικό Ασπράδι Αυγού 100%

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, στις 31/10/2119, πάνω από 300 υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στο Athenaeum InterContinental Athens επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Έγινε για το 2020 η απονομή των βραβείων στα προϊόντα της χρονιάς από πλευράς καινοτομίας και υγείας και τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ κέρδισαν το Χρυσό Βραβείο για το παστεριωμένο προϊόν ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ 100% .

Είναι το πρώτο που κυκλοφορεί στην αγορά μας προέρχεται από φρέσκα βιολογικά αυγά από κότες που κυκλοφορούν ελεύθερες στους ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες στο Χιλιομόδι της Κορινθίας, και περιέχει 33 γραμμ. πρωτεΐνης υψηλής διατροφικής αξίας.

Γίνεται ομελέτα διαίτης ή πίνεται σαν κρύο πρωτεϊνούχο ρόφημα η smoothy με άλλους χυμούς, γιαούρτι ή βιολογικό γάλα κλπ.

Με αυτό το βραβείο έρχεται η επιτροπή από αξιόλογους επιστήμονες και ειδικούς να επιβραβεύσει μιά προσπάθεια που κάνουν τα Χρυσά Αυγά για πάνω από 60 χρόνια να παρέχουν τα καλύτερα αυγά στο τραπέζι σας.

Η όλη επιτυχημένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Μπούσιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή