Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, ο επισκέπτης ελέγχει μέσω κινητού τηλεφώνου ή απλώς με τη δύναμη της φωνής του την «έξυπνη» τηλεόραση, τα φωτιστικά και το κλιματιστικό του δωματίου, ανοιγοκλείνει τις κουρτίνες χωρίς καν να σηκωθεί από το κρεβάτι του, ασκείται σε ένα υψηλών προδιαγραφών πολυόργανο γυμναστικής, που παρέχει μια ευρύτατη ποικιλία ρυθμίσεων παρότι καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο, και ενημερώνεται για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του καταλύματος μέσω διαδραστικών οθονών digital signage.

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει-1

Στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, τα σεντόνια δεν χάνουν ποτέ την «φρεσκάδα» τους, καθώς πλένονται σε υπερσύγχρονα πλυντήρια, τα οποία μεταξύ άλλων εξουδετερώνουν τα βακτήρια και εξαλείφουν τα αλλεργιογόνα. Το σημαντικότερο, αυτό το… φουτουριστικό ξενοδοχείο δεν ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, αλλά μπορεί να υλοποιηθεί ανά πάσα στιγμή χάρη σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα της εταιρείας Κωτσόβολος.

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει-2

Αφού απέσπασε σημαντικές διακρίσεις Marketing Excellence Awards 2019, τα Greek Hospitality Awards 2019 και τα Event Awards 2018, το πρότζεκτ «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει στην ετήσια έκθεση «Xenia», η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και φιλοξενείται από τις 23 έως 25 Νοεμβρίου στην Metropolitan Expο.

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» εμπλουτίζεται με νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες και επιστρέφει-3

Σχεδιασμένο από την ομάδα Κ – Business, το εγχείρημα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ξενοδόχους να μειώσουν το ενεργειακό και λειτουργικό κόστος των μονάδων τους με την χρήση «έξυπνων» αυτόματων συστημάτων επιτήρησης και διαχείρισης, και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες τους παρέχοντας τους τη βέλτιστη εμπειρία φιλοξενίας από το check-in μέχρι το check out. Επιπλέον, οι επιχειρηματίες έχουν στη διάθεση τους ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο business centers στελεχωμένων με εξειδικευμένους πωλητές, ενώ μπορούν να επωφεληθούν από ένα προνομιακό πλάνο δόσεων και να λαμβάνουν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι τις business λύσεις της Κωτσόβολος έχουν ήδη αξιοποιήσει πάνω από 250 χιλιάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων το Lindos Grand Resort & Spa, το Sani Resort, το Ibis Styles Athens Routes, το The Crete Golf Club και το Grand Hayatt Athens.

Για μια «ξενάγηση» στο Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, επισκεφθείτε το περίπτερο της Κωτσόβολος (Hall 1, Stand A02-B01) στην έκθεση «Xenia» έως τις 25/11. Για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη μπορείτε να απευθυνθείτε στην κεντρική Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο στον αριθμό 210-28.99. 999 και την ιστοσελίδα b2b.kotsovolos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή