Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ευέλικτη και οικονομική υπηρεσία μηνιαίας ενοικίασης αυτοκινήτου σε εταιρίες και ιδιώτες έρχεται να σου λύσει τα… χέρια!

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Το Avis Flex σού προσφέρει αυτοκίνητο πόλης με μόλις 8 ευρώ +ΦΠΑ την ημέρα! Το νέο πρόγραμμα της Avis εξασφαλίζει αυτοκίνητα για ενοικίαση με τον μήνα (από 1 μήνα έως και 1 έτος) και για 6 διαφορετικές κατηγορίες σε προνομιακές τιμές. 

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;-1

Φυσικά η προσφορά Avis Flex απευθύνεται είτε για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες και καλύπτει πλήρως τον πελάτη. Συγκεκριμένα, περιλαμβανει τα εξής:

-Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους

-Ασφάλεια κλοπής με τις ισχύουσες απαλλαγές

-Μικτή ασφάλεια με τις ισχύουσες απαλλαγές

-Τέλη κυκλοφορίας

-Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο

-Συντήρηση του αυτοκινήτου

-Αντικατάσταση αυτοκινήτου εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης

Για παράδειγμα, ένα αυτοκίνητο πόλης (π.χ. ένα Volkswagen up! ή κάποιο παρόμοιο), το οποίο προσφέρει ευκολία και άνεση στην κίνηση της πόλης διατίθεται από την Avis με το πρόγραμμα Flex. Η μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου ανέρχεται στα 240 ευρώ + ΦΠΑ.

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;-2

Ξέρεις σε ποιους απευθύνεται η ενοικίαση αυτοκινήτου με τον μήνα

Σε όλους! Τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες.

Η υπηρεσία Avis Flex επιλέγεται εύκολα και γρήγορα τόσο από έναν ιδιώτη όσο και από μία εταιρεία. Ο μισθωτής βγαίνει κερδισμένος και στις δύο περιπτώσεις μιας και απαλλάσσεται από το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, την ασφάλιση, καθώς και από τα τέλη κυκλοφορίας. Συνεπώς χωρίς κανένα οικονομικό άγχος και με τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου με τον μήνα να είναι ελκυστικότατες, αποτελεί μονόδρομος η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου για οποιονδήποτε λόγο και αν το χρειαστείς.

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;-3

Η εκδήλωση του ενδιαφέροντος είναι απλή υπόθεση και μπορεί κανείς να ζητήσει προσφορά για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου με τους παρακάτω τρόπους:

Ψάχνεις για το φθηνότερο μίσθωμα αυτοκινήτου;-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή