Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Anthony Joseph είναι ένας διανοητής ράπερ και παρουσιάζει την παράσταση «Ο φάνκι λόγος και η world ποίηση της τζαζ» με τον ίδιο σε φωνή και απαγγελία και συνεργασία με εξέχοντες μουσικούς της τζαζ. Εως 25/11. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς.

– Στον Γεώργιο Σκληρό, εισηγητή των μαρξιστικών ιδεών και της κοινωνιολογικής ανάλυσης στην Ελλάδα, είναι αφιερωμένη η δεύτερη εκδήλωση του κύκλου «Λόγος 7», με τίτλο «Γεώργιος Σκληρός, 100 χρόνια από τον θάνατό του». Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/11 από 19.30 έως 21.30, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (Πύργος Βιβλίων), στο ΚΠΙΣΝ, με είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

– Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Λουλούδη «Καταγωγές» παρουσιάζεται στην Gallery Genesis. Εως τις 14/12. Χάρητος 35, Κολωνάκι.

– Το φετινό ετήσιο συνέδριο για τα μουσεία με τίτλο «Το Μουσείο μου: Το Μουσείο ως Σημείο Συνάντησης» θα διερευνήσει πώς τα μουσεία μπορούν να λειτουργήσουν ως χώροι για διαπολιτισμικό διάλογο, ακτιβισμό και συμμετοχή κοινοτήτων. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο κτίριο Μ2, στην Αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ», από τις 11.00 έως τις 17.30.

– Κύκλος σεμιναρίων του Θανάση Τριαρίδη με τίτλο: «Σαίξπηρ: η επινόηση του ίσκιου. Οταν το δράμα εγκαθίσταται ως παγκόσμιος Κανόνας». Στο Βιβλιοπωλείο Gutenberg στις 6 μ.μ. Διδότου 37, Εξάρχεια.

– Εκθεση με τίτλο «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών», στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής. Εως 4/9. Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11 (είσοδος από Σέκερη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή