ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Οι Χαΐνηδες και η ομάδα χορού και ακροβασίας «Κι όμΩς κινείται» στην παράσταση «Δρακοδόντι» στο θέατρο «Ροές».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- Οι συναντήσεις με θέμα ενδιαφέροντα βιβλία συνεχίζονται στο Πατάρι του Gutenberg με τον «Μόμπι Ντικ» ή «Η φάλαινα» του Χέρμαν Μέλβιλ. Με τους Θανάση Χριστοδούλου και Κώστα Δαρδανό.  Στις 12 το μεσημέρι. Διδότου 37.

- Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιάννη Δ. Στεφανάκι «Ο κόσμος των πραγμάτων» (εκδ. Καστανιώτη). 25/11. Στις 6 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

- Η φανταστική συνάντηση της Μαρίας Κάλλας με τη Σοφία Βέμπο έγινε μια παράσταση με τίτλο «Ακροπόλ 1961. Οταν η Μαρία Κάλλας συναντά τη Σοφία Βέμπο». Σκηνοθεσία - σύλληψη: Βασίλης Αναστασίου, με τις Ειρήνη Καραγιάννη και Αργυρώ Καπαρού. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

- Η παράσταση «Frozen» της Ντίσνεϊ, ένα χοροθέαμα στον πάγο, παρουσιάζεται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο. Στις 3.30 μ.μ. Παλαιό Φάληρο.

- Παρουσίαση του βιβλίου «Χτίζοντας ταυτότητα» (εκδ. Ικαρος) του ψυχίατρου-παιδοψυχίατρου και ψυχαναλυτή Αθανάσιου Αλεξανδρίδη. Στις 12 το μεσημέρι. Public Συντάγματος, Καραγεώργη Σερβίας 1.

- Οι Μουσικοί της Καμεράτας και ο Γιώργος Πέτρου συναντούν τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Τάση Χριστογιαννόπουλο και Δημήτρη Λιγνάδη στο «Αξιον εστί» του Μίκη Θεοδωράκη και την «Τέταρτη Συμφωνία» του Αρβο Παρτ. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

- Το συγκρότημα των Χαΐνηδων και η ομάδα χορού και ακροβασίας «Κι όμΩς κινείται» σε μια συνδυαστική παράσταση, βασισμένη στο μουσικό έργο «Δρακοδόντι». Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 9 μ.μ. Θέατρο «Ροές», Ιάκχου 16.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ