SEAT Mii electric: η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή!

SEAT Mii electric: η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή!

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς οι καταναλωτές βλέπουν τα οφέλη της απομάκρυνσης από τα παραδοσιακά καύσιμα και της μετάβασης σε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις. Η SEAT ανταποκρινόμενη σε αυτή τη τάση κατασκευάζει αυτοκίνητα για να καλύψει τις απαιτήσεις μιας δυναμικής και συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, διατηρώντας παράλληλα τη βιωσιμότητα της κινητικότητας. Η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται στον πυρήνα αυτών των σημαντικών εξελίξεων.

Η SEAT ξεκινά την ηλεκτρική της «επίθεση» με την παρουσίαση του Mii electric, ενός οχήματος που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, δυναμισμό, κομψή σχεδίαση, νέα επίπεδα συνδεσιμότητας με οικονομική προσιτότητα και χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, χαρακτηριστικά που προσφέρουν ένα όχημα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αστικής οδήγησης και να καλύψει τις ανάγκες μίας νέας γενιάς πελατών. 

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα παραγωγής της SEAT θέτει επίσης τα θεμέλια για μελλοντικά μέλη στην οικογένεια, με περισσότερα EVs και PHEVs στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων του πλήρως ηλεκτρικού SEAT el-Born, plug-in υβριδικών εκδόσεων του Tarraco και Leon καθώς και της υψηλής απόδοσης plug-in υβριδικών εκδόσεων του CUPRA Formentor και CUPRA Leon.

«Η ηλεκτροκίνηση επεκτείνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Παγκοσμίως η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων αυξήθηκε κατά 75% τους πρώτους 8 μήνες του έτους και η SEAT είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση», δήλωσε ο Luca de Meo, Πρόεδρος της SEAT. «Το ηλεκτρικό Mii είναι η αρχή αυτού του ταξιδιού και ταυτόχρονα ένα νέο οικονομικό αυτοκίνητο που φανερώνει τη σημασία που αποδίδουμε όχι μόνο στην ανάπτυξη οχημάτων που κατέχουν την ουσία της μάρκας SEAT, αλλά και στο συναρπαστικό μέλλον για τη βιομηχανία και τους καταναλωτές»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή