Ο Νίκολιτς ψηλά στη λίστα του Ιβιτς για την ΑΕΚ

Ο Νίκολιτς ψηλά στη λίστα του Ιβιτς για την ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά της Σερβίας στρέφεται κατά κύριο λόγο ο Ιλια Ιβιτς για να βρει τον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μοιάζει απρόσιτη, μιας και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία με τον ίδιο και τον Ερυθρό Αστέρα. Το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του Ιβιτς είναι πλέον αυτό του Μάρκο Νίκολιτς, του προπονητή που καθοδήγησε πέρυσι τη Βίντι στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο 40χρονος τεχνικός έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ουγγρική ομάδα και είναι ελεύθερος.

Ο Νίκολιτς διετέλεσε δύο φορές προπονητής της Παρτιζάν με την οποία κατέκτησε το νταμπλ το 2017, ενώ με τη Βίντι κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο το 2018 και το 2019 αντιστοίχως, οδηγώντας την και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Παλαιότερα ήταν προπονητής της Ραντ, της Βοϊβοντίνα και της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ο Νίκολιτς δεν είναι ο μόνος στη λίστα του Ιβιτς, θεωρείται όμως ισχυρή υποψηφιότητα.

Ο Κωστένογλου περιμένει τις εξελίξεις και προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα βρίσκεται το Σάββατο στον πάγκο της.

• Ο Βέρντε απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, όπως και ο Σαμπανάτζοβιτς λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε, ο Γαλανόπουλος έβγαλε μέρος της προπόνησης (οι εξετάσεις του ήταν καλές) και ο Κλωναρίδης έκανε ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή