Μπλακ Φράιντεϊ σιζον θρι

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Μπλακ Φράιντεϊ ή “Μαύρη Παρασκευή” ελληνιστί, έφτασε και στα χωριά μας, και δεν έχει καμία σχέση με την Παρασκευή και 13. Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, δυσοίωνη. Ο όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε στην Αμερική το 1952, για να σηματοδοτήσει την αρχή της Χριστουγεννιάτικης αγοραστικής περιόδου, μία μέρα μετά το Θενκσγκίβινγκ – και ναι, αν θες και να το γιορτάσεις και αυτό μπορείς, και να φας και γεμιστή γαλοπούλα μέχρι σκασμού, δεν θα το μαρτυρήσουμε! Ειδικά από το 2005 και έπειτα, η Μπλακ Φράιντεϊ μπήκε για τα καλά στη συνείδηση των καταναλωτών και κρατά τα σκήπτρα στις ΗΠΑ ως η ημέρα με τις περισσότερες πωλήσεις για όλο το έτος – κάθε χρονιά!

Ο Κωτσόβολος, πιστός στις παραδόσεις, συνεχίζει για τρίτη σίζον να προσφέρει όλα τα τοπ προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς – γι’ αυτούς που ξέρουν τί σημαίνει ευκαιρία και θέλουν να μπουν στη “μαύρη λίστα”. Είτε έχεις βάλει στο μάτι αυτή τη φανταστική 65αρα τηλεόραση για να απολαμβάνεις σειρές μέχρι το ξημέρωμα, είτε ψήνεσαι για gadgets που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις το προσωπικό ρεκόρ σου στο τρέξιμο και να το κοτσάρεις στα social media, είτε θες επιτέλους να αποκτήσεις αυτό το smartphone τελευταίας τεχνολογίας που γλυκοκοίταζες τόσο καιρό σαν ξερολούκουμο (ή μελομακάρονο, ένεκα της σίζον), ο Κωτσόβολος διαθέτει ευκαιρίες αγοράς σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες. Θες κι άλλα; Φανταστικές black τιμές θα υπάρχουν σε laptops, αλλά και στις μεγάλες οικιακές συσκευές (ψυγειάρα, ένιουάν;) αλλά και σε μικροσυσκευές και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Όλες οι κατηγορίες είναι μέσα στη “μαύρη λίστα”, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, στο χωριό του Βρασίδα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα χωριά και αστικά κέντρα της χώρας.

Παράλληλα, η φετινή Μπλακ Φράιντεϊ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία νέα υπηρεσία που έφτιαξε ο Κωτσόβολος και προσφέρει στους επισκέπτες του, ονόματι Pay Express. Πρόκειται για μία υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περιμένουν σε ουρές στο ταμείο και να στριμώχνονται, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Πόσο μπροστά;

Ας μην ξεχνάμε πως ο Κωτσόβολος διαθέτει 95 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά αν το χωριό σου είναι δυσπρόσιτο, ή δεν έχεις τη διάθεση του κοτσονάτου Βρασίδα για επιτόπιες αγορές, μπορείς να μπεις και να τσιμπήσεις την ευκαιρία που θέλεις και στο kotsovolos.gr. Αυτή τη σίζον, όλοι θέλουν να μπουν στη “μαύρη λίστα” του Κωτσόβολου!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή