ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το αντιευρωπαϊκό του πρόσωπο

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το αντιευρωπαϊκό του πρόσωπο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταψήφιση της νέας Κομισιόν εκ μέρους της πλειονότητας των ευρωβουλευτών του εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.  Τριχοτομημένη η αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ευρωβουλή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το αληθινό του πρόσωπο. Το αντιευρωπαϊκό του πρόσωπο. Καταψηφίζοντας τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, παρέα με την Χρυσή Αυγή, την GUE και την Λεπέν», αναφέρει στην ανακοίνωσή της ΝΔ και προσθέτει:

«Με την στάση του απέδειξε ότι ο ευρωπαϊσμός του είναι ένα ακόμη σύνθημα χωρίς αντίκρισμα. Με μια στάση στον Ολάντ (κάποτε Ολαντρέου) για τις αναγκαίες φωτογραφίες, οι δρόμοι του κ. Τσίπρα συναντιούνται με τη Λεπέν».

Διαφοροποιήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη νέα σύνθεση, όπως και οι ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Ομάδας (GUE/NGL). Ο Πέτρος Κόκκαλης, αν και η ευρωομάδα του διαφωνεί με τους στόχους της Επιτροπής υπό την φον ντερ Λάιεν για την κλιματική αλλαγή, ψήφισε «υπέρ». Από την πλευρά του ο Αλ. Γεωργούλης, επέλεξε την αποχή από την ψηφοφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή