Γενικές συνελεύσεις, Δημόσιο και αργίες

Γενικές συνελεύσεις, Δημόσιο και αργίες

Κύριε διευθυντά

Την επέτειο του Πολυτεχνείου στα δημόσια σχολεία, την πρώτη ώρα του προγράμματος έγινε αναφορά των συμβάντων της 17ης Νοεμβρίου 1973 και στη συνέχεια οι μαθητές/-τριες αφέθηκαν ελεύθεροι/-ες να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Κατά την ίδια επέτειο στα ιδιωτικά σχολεία, αφού λειτούργησε κανονικά το πρόγραμμα, την τελευταία ώρα, έγινε η αναφορά για τα συμβάντα της 17ης Νοεμβρίου 1973 και οι μαθητές/-τριες γύρισαν στα σπίτια τους. Τα απαραίτητα συμπεράσματα ας τα βγάλει η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι στα δημόσια σχολεία, όταν οι διδάσκοντες έχουν γενική συνέλευση δεν λειτουργούν τα σχολεία: Γιατί; Υπήρξα δημόσιος υπάλληλος, όχι εκπαιδευτικός, και συνδικαλιστής. Γενικές συνελεύσεις κάναμε εκτός ωραρίου εργασίας, συνήθως. Τα Σάββατα. Ερωτώ την υπουργό Παιδείας: οι εκπαιδευτικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Αν ναι, γιατί αυτή η διαφορά;

Γεωργιος Αυγερικος, Γλυφάδα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή