ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του HOURS: Κερδίστε ένα ρολόι αξίας 6.950 ευρώ!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του HOURS: Κερδίστε ένα ρολόι αξίας 6.950 ευρώ!

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο περιοδικό HOURS και η ΧΡΟΝΟΤΗΜ σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ατσάλινο μοντέλο υψηλής ωρολογοποιίας CORUM Admiral’s Cup GMT 44 αξίας 6.950 ευρώ!. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και απαντήστε στην ακόλουθη ερώτηση:

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του HOURS: Κερδίστε ένα ρολόι αξίας 6.950 ευρώ!-1

Λίγα λόγια για το ρολόι

Εντυπωσιακό σε σχεδίαση και εξαιρετικά άνετο στον καρπό, το CORUM Admiral’s Cup GMT 44 ανήκει στη συλλογή Admiral’s Cup που έχει πάνω από μισό αιώνα ιστορίας και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στη δωδεκάγωνη στεφάνη της, η οποία φέρει εσωτερικά τις 12 σημαίες του ναυτικού κώδικα. Το συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει μία πολύ χρήσιμη λειτουργία δεύτερης ώρας και είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό ή συναλλάσσονται με χώρες σε άλλες χρονικές ζώνες του πλανήτη. Η στιβαρή κάσα του σε διάμετρο 44 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και περικλείει ένα μαύρο καντράν με ημερομηνία στη θέση ώρας 3. Ο κεντρικός κόκκινος δείκτης GMT με τη φωσφορίζουσα αιχμή δείχνει τη δεύτερη ώρα στην 24ωρη κλίμακα, η οποία βρίσκεται σε έναν δακτύλιο στην περιφέρεια του καντράν, εσωτερικά της φλάντζας με τις 12 σημαιούλες του ναυτικού κώδικα. Το πίσω μέρος της κάσας είναι βιδωτό και εξασφαλίζει στεγανότητα μέχρι 100 μέτρα βάθος. Στο εσωτερικό κρύβεται ο αυτόματος μηχανικός μηχανισμός CO383 με ωραίο φινίρισμα και 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Το ρολόι αγκαλιάζει τον καρπό με ένα καλοσχεδιασμένο ατσάλινο μπρασελέ με σατινέ και γυαλιστερούς συνδέσμους.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοτήμ (τηλ.: 210-3238250) www.chronoteam.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή