Λονδίνο: Η 23χρονη Σάσκια Τζόουνς το δεύτερο θύμα της επίθεσης με μαχαίρι

Λονδίνο: Η 23χρονη Σάσκια Τζόουνς το δεύτερο θύμα της επίθεσης με μαχαίρι

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 23χρονη Σάσκια Τζόουνς απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ ήταν η κοπέλα που έχασε τη ζωή της από την επίθεση του Ουσμάν Καν με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου. 

Οπως αναφέρει το BBC η κοπέλα καταγόταν από το  Stratford-upon-Avon και λάμβανε μέρος ως εθελόντρια σε διάσκεψη για την αποκατάσταση κρατουμένων. 

Η οικογένειά της εξέδωσε δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι η Σάσκια ήταν «αστεία, ευγενική, και με θετική επιρροή στο επίκεντρο της ζωής πολλών ανθρώπων». Όπως αναφέρουν, ήταν γενναιόδωρη και ήθελε πάντα να βλέπει το καλύτερο σε όλους τους ανθρώπους.

Η νεαρή κοπέλα «ήταν πάντα πρόθυμη να ζει τη ζωή στον μέγιστο βαθμό και είχε απίστευτη δίψα για γνώση, που της ενεργοποιούσε τον καλύτερο εαυτό της».

«Είναι μία εξαιρετικά επίπονη στιγμή για την οικογένεια. Η Σάσκια θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στις ζωές μας και παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας», αναφέρει η οικογένεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή