Ισως και σήμερα η συμφωνία με προπονητή στην ΑΕΚ

Ισως και σήμερα η συμφωνία με προπονητή στην ΑΕΚ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα αποφάσεων αναμένεται να είναι η σημερινή στην ΑΕΚ. Ο Ιλια Ιβιτς «τρέχει» από τις προηγούμενες εβδομάδες το θέμα του προπονητή και όλα δείχνουν ότι μέχρι το βράδυ ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θα έχει καταλήξει στο ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για να αναλάβει την ομάδα, σε μια αρκετά δύσκολη για αυτήν περίοδο.

Ο Ιβιτς περίμενε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πιστεύοντας ότι σε περίπτωση επιτυχίας της Ενωσης θα κέρδιζε τον χρόνο που ήθελε, τόσο για να δει τις εξελίξεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα όσο και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αν και δεν έχει ομάδα, έχει υποχρεώσεις στα ΗΑΕ.

Ομως, το παιχνίδι στην Κρήτη δεν πήγε όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ και έτσι ο Ιβιτς είναι αναγκασμένος να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι ψηλά στη λίστα, καθώς έχει κάποια από τα «θέλω» του Ιβιτς, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.

Παράλληλα, με το θέμα του προπονητή θα «τρέξει» και το θέμα του ρόστερ, με αρκετούς παίκτες να είναι κοντά στην έξοδο τον Ιανουάριο.

Ο Ζεράλδες δεν έχει πείσει και δεν αποκλείεται ο δανεισμός του να ολοκληρωθεί νωρίτερα, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τους Σιμάο και Κρίστισιτς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή