Το «πηγαδάκι» Τζόνσον, Τριντό και Μακρόν και οι ατάκες για τον Τραμπ (βίντεο)

Το «πηγαδάκι» Τζόνσον, Τριντό και Μακρόν και οι ατάκες για τον Τραμπ (βίντεο)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο το διαδικτύου κάνει βίντεο με το «πηγαδάκι» του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, του Καναδού ομολόγου του Τζάστιν Τριντό και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που – πιθανότατα – σχολιάζουν σκωπτικά τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής δεξίωση στο Μπάκιγχαμ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

«Γι’ αυτό άργησες;», ακούγεται να ρωτάει ο Τζόνσον τον Μακρόν. «Αργησε γιατί είχε συνέντευξη Τύπου 40 λεπτών από την αρχή. Α, ναι. Ανακοίνωσε…», παρεμβάλλεται ο Τζάστιν Τριντό, αλλά προτού προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, τον διακόπτει ο Γάλλος πρόεδρος, χωρίς, ωστόσο να ακούγεται τι λέει.

Παρότι δεν αναφέρεται το όνομα του ανθρώπου που σχολιάζουν, πολλά διεθνή μέσα συμπεραίνουν ότι μιλούσαν για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνηθίζει να «τραβά» χρονικά τις συνεντεύξεις Τύπου μετά από συναντήσεις, όπως έπραξε και χθες, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Τριντό ακούγεται να λέει στους παρευρισκομένους, στους οποίους περιλαμβάνεται ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε:

«Παρατηρήσατε τα μέλη της ομάδας του να μένουν με ανοιχτό το στόμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή