Διάσημη καλλιτέχνης πλήρωσε ινκόγκνιτο τα ψώνια όλων των πελατών σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Διάσημη καλλιτέχνης πλήρωσε ινκόγκνιτο τα ψώνια όλων των πελατών σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκμεταλλευόμενη την ανωνυμία της πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της, η διάσημη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Sia, εντυπωσίασε προσφάτως τους θαυμαστές της με την καλοψυχία της.

Στις 27 Νοεμβρίου, παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστιών, πήγε σε γνωστό σουπερμάρκετ και άρχισε να πληρώνει τα ψώνια όλων τω πελατών.

Η 43χρονη μουσικός κρατά μυστική την ταυτότητά της, φορώντας εκκεντρικές περούκες που κρύβουν το πρόσωπό της και οι θαυμαστές της δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν αμέσως.

Ετσι, ελάχιστοι κατάλαβαν ποια ήταν όταν μπήκε στο σουπερμάρκετ και αρχίσει να πληρώνει τους λογαριασμούς των πελατών με την πιστωτική της κάρτα, λέγοντας ότι ονομάζεται Cici και κέρδισε τη λοταρία, γι’αυτό κάνει αυτή την κίνηση.

Για «κακή» της τύχη όμως, κάποιος από τους θαυμαστές της την αναγνώρισε και ζήτησε μια φωτογραφία μαζί της. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά καθώς οι χρηστές άρχισαν να εκθειάζουν την καλοσύνη της και το ότι δεν επιθυμούσε να αυτοπροβληθεί με την πρωτοβουλία της.

Σε ένα άλλο βίντεο, ένας πελάτης πρόσφερε λουλούδια στη Sia λουλούδια , αφού του πλήρωσε τον λογαριασμό. Η καλλιτέχνης τα δέχτηκε ευγενικά και στη συνέχεια είπε: «Ποιος είναι ο επόμενος;» προχωρώντας σε άλλο ταμείο.

«Μ' αρέσει το ό,τι δεν το έκανε αυτό για να αναγνωρίσουν ότι επιδεικνύει καλοψυχία, το έκανε επειδή είναι καλόψυχος άνθρωπος. Δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει ποια ήταν ή για ποιον λόγο το έκανε» τουίταρε κάποιος άλλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή