ΠΑΟΚ: Και τα… Χριστούγεννα θα ζητήσουν να αναβληθούν

ΠΑΟΚ: Και τα… Χριστούγεννα θα ζητήσουν να αναβληθούν

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δηκτικό και ειρωνικό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού να αναβληθεί ο σαββατιάτικος αγώνας του με την Ξάνθη στην Τούμπα. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε, αλλά κύκλοι του πρωταθλητή κάνουν λόγο για νέες γελοιότητες των «ερυθρολεύκων», επισημαίνοντας: «Στο τέλος τέλος, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να αναβληθούν και τα… Χριστούγεννα. Η ίδια ΠΑΕ που δεν ζήτησε, μεταξύ άλλων, αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου όπου εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός – Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει. Τα κατασκευασμένα σενάρια προβλήθηκαν στο ΟΝΕ, ένα κανάλι που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο οποίο θα φορτωθούν όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη των ρεπορτάζ του, επειδή θα κλείσει σύντομα».

Θέση για την καταγγελία του Ολυμπιακού πήρε και Σούπερ Λίγκα: «Είναι αυτονόητο πως η Super League θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά τη διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερώτημα στην κοινή γνώμη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή