Ο φωτογραφικός φακός διαψεύδει τον Τραμπ

Ο φωτογραφικός φακός διαψεύδει τον Τραμπ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν τον γνωρίζω», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ, ερωτηθείς αν γνωρίζει τον πρίγκιπα Αντριου, τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ ο οποίος έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον αυτόχειρα χρηματιστή Τζέφρεϊ Επσταϊν. Φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ στο πλευρό του πρίγκιπα Αντριου διαψεύδουν, όμως, τον ισχυρισμό του πρόεδρου. Το υλικό αυτό δείχνει τους Τραμπ και Αντριου να απολαμβάνουν στιγμές φιλικής θαλπωρής, με την τελευταία να χρονολογείται στον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Αμερικανού πρόεδρου στη Βρετανία.

Ο Αντριου ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αποσύρεται από τα καθήκοντά του, μετά την καταστροφική τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC και στην οποία προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τη φιλία του με τον Επσταϊν. Ο πρίγκιπας επέμεινε στη συνέντευξή του ότι δεν θυμάται τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία έχει καταθέσει ότι διατάχθηκε από τον Επσταϊν να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Αντριου. Ο γιος της Ελισάβετ αρνείται επίμονα ότι έπραξε κάτι το επιλήψιμο.

Ο Τραμπ συνηθίζει να αποστασιοποιείται από πρώην συνεργάτες και φίλους του, οι οποίοι τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Τέτοιοι είναι ο Μάθιου Ουίτακερ, που απορρίφθηκε από υπουργός Δικαιοσύνης, και ο Γκόρντον Σόντλαντ, Αμερικανός πρέσβης στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Σε φωτογραφία του 2000, ο Τραμπ εμφανίζεται με τη μελλοντική του σύζυγο, Μελάνια Νάους, να παρίσταται μαζί με τον Αντριου στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Χάντσον της Νέας Υόρκης και να γευματίζει μαζί του στο θέρετρο του σημερινού προέδρου, στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή