Είχαν «παγιδεύσει» με εύφλεκτο υλικό δωμάτια του ξενοδοχείου – Στο Ανθρωποκτονιών οι έρευνες

Είχαν «παγιδεύσει» με εύφλεκτο υλικό δωμάτια του ξενοδοχείου – Στο Ανθρωποκτονιών οι έρευνες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εμπρησμό παραπέμπουν όλα τα ευρήματα από τις έρευνες της αστυνομίας στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης εκδηλώθηκε φωτιά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας, η οποία παραμένει διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ηδη οι έρευνες έχουν ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Από την επιτόπια έρευνα στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού εντοπίστηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό σε δωμάτια του 1ου και του 2ου ορόφου καθώς και στον διάδρομο του 1ου ορόφου από όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Πέραν της γυναίκας, άλλα δύο άτομα διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Από τους απεγκλωβισθέντες, τρεις κατέβηκαν μέσω κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με την βοήθεια των πυροσβεστών από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου.

Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτίριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή