Σαρκαστικό βίντεο Μπάιντεν κατά Τραμπ σαρώνει στο διαδίκτυο

Σαρκαστικό βίντεο Μπάιντεν κατά Τραμπ σαρώνει στο διαδίκτυο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας τον περίγελο μεταξύ των ηγετών της διεθνούς κοινότητας, σε ένα νέο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral.

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού αναπαράγει ένα άλλο βίντεο που τραβήχτηκε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βρετανία αυτήν την εβδομάδα, όπου διακρίνεται ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό να αστειεύεται σχετικά με τις εμφανίσεις του Τραμπ στα ΜΜΕ, σε ένα «πηγαδάκι» με άλλους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας.

«Ο κόσμος γελάει», διαβάζει κανείς στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, μαζί με αποσπάσματα από άλλα ταξίδια του Ρεπουμπλικανού προέδρου στο εξωτερικό.

«Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που σέβεται ο κόσμος», προστίθεται.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε χθες το βράδυ στο Twitter, είχε ήδη συγκεντρώσει 6,7 εκατομμύρια θεάσεις έως σήμερα το πρωί.

«Όπως είπε ο πρόεδρος, ο Τζο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι οι ξένοι ηγέτες του είπαν ότι θέλουν εκείνος να κερδίσει τις εκλογές. Φυσικά, αυτό θέλουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ Τιμ Μάρτοφ. «Θέλουν να συνεχίσουν να κατακλέβουν τις ΗΠΑ όπως το έκαναν προτού ο Τραμπ γίνει πρόεδρος».

Το βίντεο αυτό στοχεύει να ενισχύσει ένα από τα βασικά επιχειρήματα του Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020: ότι δηλαδή είναι περισσότερο προετοιμασμένος να διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική, όχι μονάχα σε σύγκριση με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά επίσης σε σύγκριση με άλλους Δημοκρατικούς που επιδιώκουν το χρίσμα του κόμματός τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή